Scroll Top

Vacature HBO Verpleegkundige

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige niveau 5/6 en heb je reeds werkervaring opgedaan met het indiceren van zorgplannen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Het betreft een parttime functie. De uren zullen in overleg met jou worden vastgesteld.
Je kunt het werken als wijkverpleegkundige combineren met  het werken in de wijk zodat je de affiniteit behoudt met de zorg.

Heb je interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te reageren op deze vacature via info@thuiszorghh.nl of neem telefonisch contact op met Linsy Keyaerts 077-3071170.

Over ons
Stichting Thuiszorg Helpende Hand is actief in de Gemeenten Venlo, Beesel en Peel & Maas en richt zich op het leveren van thuiszorg. Onze visie richt zich op het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten om ze op die manier zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen.  Wij vinden het belangrijk dat we, bij alles wat we doen, oog hebben voor het klimaat en duurzame inzetbaarheid voor de werknemers. Wij conformeren ons aan de Green Deal in de zorg.

Wij vragen:
*Jij beschikt over een diploma tot Verpleegkundige op HBO niveau;
*Jij beschikt over werkervaring met indiceren en als Wijkverpleegkundige;
*Je bent professioneel, flexibel, organisatorisch sterk en communicatief vaardig;
*Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen en blijft deze ook op de voet volgen;

Wij bieden:
*Een dynamische en uitdagende functie in een leuk team;
*Auto van de zaak
*Een salaris conform CAO VVT FWG 50 (max € 3942,98 FT)
*Je hoeft maar één weekend in de maand te werken (i.p.v. om het weekend)
*De uren voor het indiceren zijn zoveel mogelijk zelfstandig in te plannen op een moment waarop het voor jou het beste uit komt, bijvoorbeeld onder schooltijd van de kinderen of in combinatie met een andere baan.