Scroll Top

Vacature Coach team Tegelen/Reuver

Ben jij organisatorisch sterk, heb je ervaring met leidinggeven en heb je een diploma voor minimaal Verzorgende IG? Dan zijn wij op zoek naar jou!
We zijn op zoek naar een coach voor de teams Tegelen en Reuver in de thuiszorg voor minimaal 20 uur per week.  De uren zullen in overleg met jou worden vastgesteld.
Je combineert jouw taken als coach met  het werken in de wijk zodat je de affiniteit behoudt met de zorg en contact blijft houden met jouw teamleden.

Heb je interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te reageren op deze vacature via info@thuiszorghh.nl of neem telefonisch contact op met Linsy Keyaerts 077-3071170.

Over ons
Stichting Thuiszorg Helpende Hand is actief in de Gemeenten Venlo, Beesel en Peel & Maas en richt zich op het leveren van thuiszorg. Onze visie richt zich op het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten om ze op die manier zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen.  Wij vinden het belangrijk dat we, bij alles wat we doen, oog hebben voor het klimaat en duurzame inzetbaarheid voor de werknemers. Wij conformeren ons aan de Green Deal in de zorg.

Wij vragen:
*Jij beschikt over een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige;
*Jij beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in de zorg;
*Je bent professioneel, flexibel, organisatorisch sterk en communicatief vaardig;
*Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen en blijft deze ook op de voet volgen;

Wij bieden:
*Een dynamische en uitdagende functie in een leuk team;
*Auto van de zaak
*Een salaris conform CAO VVT FWG 45 (max € 3472 FT) en een 13e maand
*Je hoeft maar één weekend in de maand te werken (i.p.v. om het weekend)