Scroll Top

Stichting Thuiszorg Helpende Hand zoekt nieuw lid voor de Raad van Toezicht

Expertise : juridische kennis en achtergrond

In het Noord-Limburgse land zijn de zorgverleners van de stichting Thuiszorg Helpende Hand graag geziene bezoekers. Bij hun zorg in deze kleinschalige organisatie staat immers respect en de eigenwaarde van de cliënt voorop. Zo lang mogelijk zelfstandig in je eigen omgeving blijven functioneren, daar streven wij voor onze cliënten naar. Centraal in onze dienstverlening staat de eenvoudige regel, dat hoe je zelf behandeld zou willen worden als je ooit eenmaal hulpbehoevend zou worden. Daarbij werken we conform de richtlijnen van de overheid en zijn bekend met de nieuwste medische ontwikkelingen in de zorg.

De stichting is gevestigd in Venlo. De zorg wordt geleverd door zelfsturende teams met ondersteuning door een centraal kantoor. Het beleid alsmede het toezicht op het functioneren van de stichting wordt uitgeoefend door de Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht is op zoek naar een nieuwe collega met een juridisch achtergrond. Voor meer details, bekijk de profielschets in deze pdf.

De functie kent een geringe vacatievergoeding..

Bent u geïnteresseerd in deze functie of heeft u vragen, mail dan ter attentie van de voorzitter van de Raad van Toezicht, de heer Cor van der Zwaan, email: rvt@thuiszorghh.nl. Reageer vóór 1 Juni 2022.