Huishoudelijke hulp (4-16 uur)

 

Huishoudelijke hulp (4-16 uur)

Ben jij zorgzaam, werk je graag met ouderen en wil je graag jouw eigen werkweek indelen?
Dan is Thuiszorg Helpende Hand op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Huishoudelijke hulp draag je zorg voor het huishouden en de was bij cliënten die daarbij hulp nodig hebben of het helemaal niet meer kunnen.  Daarnaast is persoonlijke aandacht voor de cliënt erg belangrijk.

Je gaat werken in een zelfsturend team van huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt.

Dus je kunt lekker op de fiets naar je werk.

We hebben op dit moment 4 teams in de huishouding;
Venlo, Blerick, Tegelen (incl. Belfeld en Reuver) en Peel en Maas.

Wie zijn wij?

Thuiszorg Helpende Hand is een middelgrote, slagvaardige thuiszorgorganisatie in het Venlose.
Wij verlenen persoonlijke verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp aan enkele honderden cliënten met ongeveer 100 professionals. De medewerker staat bij Helpende Hand centraal en kwaliteit van de zorg staat bij ons hoog in het vaandel. De medewerker staat bij ons centraal omdat wij erin geloven dat wanneer de medewerker zich goed voelt, dit ook zijn uitwerking heeft op de cliënten. Een persoonlijke benadering en open communicatie is wat wij belangrijk vinden. Samen met vertrouwen en veiligheid, betrokkenheid en professionaliteit zijn dit de kernwoorden voor onze organisatie.

Bij ons ben je een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Thuiszorg Helpende Hand onderscheidt zich door het vermijden van te veel verschillende gezichtenbij onze cliënten. Wij staan dan ook voor zorg met een gezicht.

Omdat wij werken vanuit een stichting is het maken van winst geen doel, wij vinden het dan ook belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven over hoe wij onze middelen het beste kunnen inzetten om de zorg te verbeteren. Hiervoor zijn jouw ideeën of suggesties van harte welkom.

Wat vragen wij aan jou?

  • Affiniteit met huishoudelijke taken als schoonmaken en was verzorging;
  • Relevante werkervaring is fijn, maar zeker niet noodzakelijk;
  • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
  • Je voelt je verantwoordelijk, communiceert prettig en bent flexibel.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een contract aan met een vast aantal uren tussen de 4 en 16 uur per week op basis van jouw wens. Naast het nastreven van perfectionisme in de zorg, staat goed werkgeverschap bij ons hoog in het vaandel. Naast de toepassing van de CAO VVT en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleiding en bijscholing, vinden wij eigen verantwoordelijkheid erg belangrijk. Medewerkers die open staan voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen en die keuzes durven te maken krijgen bij ons de ruimte.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in deze vacature tekst? Solliciteer dan door je CV te sturen aan info@thuiszorghh.nl.

Mocht je graag meer willen weten of zou je een dag mee willen lopen met een van onze collega’s? Dan horen wij dit graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Rachel Snoek (werkdagen zijn ma-di-do).
Wij zijn te bereiken op het nummer 077 – 307 11 70.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.